Gastenboek

 
Jouw ervaring hier of in de praktijk neerschrijven geeft betekenis aan bodymind-work, kinderholiyoga en de prinsenschool!
 
Alvast bedankt voor de moeite!
Groetje Sabina
 
(Onderaan de pagina kan je jouw ervaring toevoegen)

29 Responses to Gastenboek

 • Sabina ,

  Wat een bijzondere dame ben jij toch ! Ik ben zo blij dat ik bij jou terecht gekomen ben … Jouw woorden zijn ophelderend … Je haalt het beste uit mezelf en brengt me op het juiste spoor … Je geeft inzichten die zo,juist zijn … Jouw hart zit op de juiste plaats en helpt pas echt mensen !!
  Het Levenshuis is dan ook de juiste benaming … Je komt in dit huis tot leven en wordt als het ware herboren …

  Sabina op dit moment maak jij een deel uit in mijn leven , ik ben daar zo dankbaar om en kijk dan ook telkens weer uit naar onze afspraak …

  Dikke knuffel ,

  Nancy

 • Ik ben al een hele tijd te gast in het levenshuis, ik schrijf bewust te gast, want zo voelt het steeds weer ; te gast zijn. Ik kom nog steeds in de ‘zevende hemel’ als ik bij jou aankom, van bij het hek al, de begroeting met maya.. daar begint de rust, kalmte, de weg naar aanvaarding … Wat heb ik al veel van jou mogen leren, wat hebben we samen al veel tijd doorgebracht … mijn leven is op het ogenblik al zoveel veranderd. Eindelijk kan ik zien dat ik eigenlijk steeds meer mezelf wordt. Wat een zalige ervaring ! Ik merk dat mensen steeds meer in mijn buurt willen zijn, ik straal iets uit. Wat is er mooier dan dat !? Dankjewel Sabina om samen met mij deze weg te bewandelen, me zoveel te laten zien en vooral voelen, wat was het in het begin moeilijk om te leren voelen ! We zijn nog niet klaar (zullen we dat ooit zijn :)? maar hoe heerlijk om steeds verder op ontdekking te gaan in dit leven,

  tot de volgende keer 🙂

 • Een tijdje geleden heeft Anna bij jou kinderholiyoga gevolgd. Dit heeft ze met veel plezier gevolgd. Ze telde van dinsdag tot dinsdag…..
  En zelfs nu zingt ze nog regelmatig een liedje dat ze bij jou geleerd heeft…

 • Dag Sabina,
  Je hebt me heel wat geleerd in de afgelopen periode. Bedankt hiervoor. Hier een samenvatting.
  We zijn ingenieur van opleiding en moeten opletten voor de ingenieurs ziekte.
  • Ingenieurs zien zaken soms te veel in termen van perfectie en streven dit na.
  • Niet alles hoeft perfect te zijn. Je moet ook zaken managen en dat vraagt keuzes te maken. Bepaalde zaken werk je af, andere niet. In bepaalde zaken steek je energie, in andere niet.
  • Stel je je eigen eisen, verwachtingen iet te hoog? Ben je wel realistisch? Leg ik mijn normen en verwachtingen niet te hoog? Het is een continu groeien…

  Een dag is geen aaneenschakeling van werken. Je moet ook pauze nemen. Je kunt niet blijven doorgaan.
  Hou rekening met je energiepijl en leef ernaar. ’s Morgens wakkerder & alerter, in de vooravond komt er een dip.
  Ga minder voor multi tasking. Dit vraagt te veel energie. Kies dus wat je wanneer doet. Kies dus wat je laat liggen. Hoe langer hoe meer kom je tot besef dat er minder en minder dringend of levensbedreigend is. Anderzijds moet je ook bepaalde zaken laten liggen om andere gedaan te krijgen.
  Soms denk ik lang wakker te liggen, doch ik heb geslapen en ben er me niet bewust van. Doch dat merk je aan het tintelen van de ledematen tijdens het wakker worden.
  Ik ben gevoeliger voor geluiden en geur geworden. Naar muziek luisteren werkt meer gevoelens op, tot tranen toe. => X-facor. Kan er geweldig van genieten.
  Ik ben me bewuster van de toegevoegde waarde van babbelen. Vroeger vond ik dit meer tijdverlies, iets voor mensen die heel veel tijd hadden. Soms iets voor hersenloze mensen, die steeds maar hetzelfde herhaalden. Toch het is belangrijk om meer te babbelen met de mensen, om gedachten uit te wisselen.
  Mindfulness aanvaarden zoals het is. Leren op afstand naar je generen van gedachten te kijken.
  Eten en het effect ervan op een mens. Ik heb er veel over bijgeleerd.
  Leren genieten… al moet ik nog verder ontdekken van wat ik kan genieten. Neem meer ‘s avonds vrij. Ik ga eens wandelen. Ik tracht meer met de kindjes & de partner te babbelen. Ik moet hierin verder gaan en kijken hoe ik mijn vrouw meer kan ondersteunen.
  Ik merk dat ik nu terug in mijn energie kom en dingen doe die ik niet meer deed. Ik was zaken beginnen uitstellen omdat ik gewoon de energie niet had om er aan te beginnen. Nu komt deze energie terug en geraak ik over mijn weerstand om zaken aan te pakken. De spontaniteit komt terug, de zelfzekerheid….
  Nu ik niet langer in de modus zit van overleven, maar kan terug beginnen leven en is het tijd de Levensdoel en terug onder de aandacht te brengen. Te herbronnen waar we naar toe willen.

 • Anderhalf jaar geleden geconfronteerd met een burn out, met verschillende lichamelijke klachten. Na een lange weg af te leggen, met lichte verbetering. Ben ik sinds 2 maanden bij Sabina voor behandeling. Mijn toestand is op die korte tijd enprm verbeterd. Ik voel me terug leven. En dat was een gevoel dat ik al lang kwijt was. Lichamelijke klachten verdwijnen, als sneeuw voor de zon. Dank je Sabina , voor het vertrouwen dat je in mij hebt.Telkens opnieuw sta je er, ongeacht hoe iemand reageert. Dank je dat je bent wie je bent. Blij dat ik de stap genomen heb. Dank je wel Sabina , om ons te laten voelen wie we werkelijk zijn.

 • Kinderholiyoga… Tot over enkele weken volledig ongekend… maar toch wel een verrassend effect!
  Mijn zoontje van 7 jaar kampt reeds jaren met onzekerheden en onbegrip van de ‘grote mensen’ met als gevolg: stress en ‘moeilijk’ gedrag. Het is voor hem heel moeilijk om rust te vinden in het dagelijkse leven. Steeds opnieuw zoeken wij naar oplossingen en mogelijkheden waarbij we o.a. ondervonden hebben dat hij zich heel goed kan ontspannen in het bijzijn van dieren. Vorige maand zijn we ook gestart met kinderholiyoga en ik kan je verzekeren dat dat toch wel enig effect op hem gaf. Hij keek er telkens enorm naar uit om naar de sessies te gaan met als reden dat hij daar een uurtje eens echt volledig tot rust kon komen en gewoon zichzelf kon zijn, je niet moeten bewijzen voor iets of iemand. Een zalig gevoel toch voor een kind! Een aangename ervaring met een iemand die je kind begrijpt en dat geeft je als ouder toch ook een zalig gevoel…
  Bedankt Sabina!

 • Zonder verwachtingen in het levenshuis terecht gekomen voor kinderyoga. Maar nog geen moment spijt gehad van deze leuke ontmoetingen ! Vooral de 1ste body consult samen mijn zoontje was een unieke ervaring die me geholpen hebben meer richting en inzicht te geven aan mijn leven . Ik kan het iedereen aanraden. Uiteindelijk is het resultaat bij mijn zoontje tot hier toe super. Hij straalt veel meer, minder boos, kan zich beter concentreren en bedplassen is ook hopelijk voorgoed voorbij. We zijn in ieder geval op goede weg dankzij de goede zorgen van Sabina, bedankt daarvoor .
  Groetjes
  Barbara

 • hoi Sabina,
  ik ben nu al enkele keren bij jou geweest en telkens is dit een verademing voor mij, ik kijk er ook altijd enorm naar uit om terug naar het levenshuis te komen, dit geeft mij zo’n goed gevoel!! Je weet nooit wat je mag verwachten, het brengt zoveel emoties naar boven die je anders nooit ergens kwijt zou kunnen bij iemand. Ik bekijk mijn leven ook anders nu, ik geniet meer van de kleine dingen en ben meestal positief!! Ik ben blij dat ik tot bij jou ben geraakt, want dit had ik nodig in mijn leven, zeker voor mijn angsten onder controle te krijgen, wat toch wel een groot deel van mijn leven beheerste. Niets is toeval… Je bent een fantastische madame!! dikke knuf Ve’ke xxxx

 • Best Sabina,

  Hierbij wil ik je bedanken voor alle hulp van de afgelopen maanden. Ik heb heel diep gezetten. Voelde me te min, niet goed genoeg… Mijn minderwaardigheidscomplex beheeste mijn leven. Gevolg hiervan waren angstaanvallen, diarree, geen honger, steeds maagpijn, hoofdpijn en problemen met mijn menstruatie.
  Maar met jou hulp ben ik aan het groeien naar een madam die er staat. Die weet waar ze voor staat, die weet wat ze waard is en die helemaal niet moet twijfelen of ze wel goed genoeg is. Ik ben wie ik ben, ik ben de moeite waard gelijk wat iemand ook van mij denkt.
  Vertrouwen boven angst.
  En als sneeuw voor de zon zijn ook alle kachten één voor één weggesmolten. Vooral door de warmte, het geduld en het vertrouwen dat jij geeft.

  Dank je, ik heb mezelf helemaal terug gevonden.
  veel liefs Caroline

 • Dag Sabina,

  ja ik en schrijven ben ik niet zo goed,maar vind het wel nodig enkele dingen te schrijven.
  je hebt me al een flink op weg geholpen,weer vertrouwen te krijgen,wanneer ik bij u kom voel ik me dan ook 100% veilig,dat mijn gevoelens er mogen zijn,al merken we dat ik ze niet altijd er ze durf te laten zijn uit angst,maar elke keer blijf je me steunen erin en forceer je ook niks,wat ik enorm apprecieer in je.
  ik weet dat ik nog een hele weg af te leggen heb en ben blij dat ik dat samen met u kan doen,soms denk ik,welke gedachten heb ik nu,bij u durf ik ze uit te spreken ook omdat je de rust uitstraald die ik nodig heb op die moment,het belangrijkste is dat je me niet veroordeeld
  ben zo blij dat ik je leren kennen heb en ja kijk steeds er steeds naar uit om te komen,hoe zwaar het ook soms is.
  enkele woorden zal ik nooit vergeten toen ik huilde maar niet door durfde te huilen,je zei steeds het is oke en zo durfde ik het er te laten zijn,aan die woorden denk ik nog vaak

  sabina,bedankt voor alles
  groetjes en je bent een vrouw met een warm hart XX

 • lieve sabina

  hierbij willen wij jou bedanken voor alles wat je gedaan zowel voor mij als voor mijn dochtertje.

  toen mijn dochtertje 1maand oud was heeft zij het rsv virus gehad (dat zijn slijmen op de longen en luchtwegen) en heeft zij een week in het ziekenhuis moeten verblijven. nu is ze 8maand oud en hebben wij 7maand lang elke week soms 2x op de week naar de kinderarts moeten gaan omdat zij constant verkouden was of met slijmen zat of groen snot. ik moest constant areosol doen of puffen met haar niets helpte ze bleef maar verkouden en om den duur durfden we niet meer buiten komen met haar, we waren zo uitgeput en ten einde raad omdat niets opbracht en we vonden het zo erg dat ons dochtertje ziek bleef. zelf bleef ze het zonnetje in huis maar dit kon niet blijven duren. via een vriendin van mij ben ik bij sabina terecht gekomen en ze heeft ons gewoonweg super geholpen vooral dan mijn dochtertje ik maak nu al een maand lang vierbloementhee tegen de slijmen en nog paar andere middeltjes en het is nu al 2maand geleden dat we bij de kinderarts geweest zijn en ze is ondertussen nog maar 1keer verkouden geweest.
  sabina wij zijn jou heel erg dankbaar wat jij al voor ons dochtertje gedaan hebt.
  bedankt vele groetjes sarah en jana

 • SABINA

  Bedankt voor alles wat je tot nu toe gedaan hebt met mij .
  Je hebt mij terug het vertrouwen gegeven die ik al jaren niet meer had.Weten dat er mensen zijn die luisteren en je problemen begrijpen doet veel met een mens.Soms is het hard de realiteit onder ogen te moeten zien en dat gaat dikwijls gepaard met tranen maar tranen moeten we kunnen laten vloeien dat heb jij me geleerd.Vele mensen grijpen naar de pillen wel ik zou iedereen aanraden om naar het levenshuis te komen. En vooral hou vol ook al is het soms zéér zwaar het helpt je om alles te verwerken en je weer gelukkig te maken .Ik zelf heb nog een lange weg te gaan maar ik ga er voor samen met jou Sabina zal ik worden wie ik wil zijn. Iemand waar men respekt voor heeft ook al zal dat nog maanden duren .Bedankt voor al die warmte en liefde want dat is sinoniem voor het levenshuis.

 • In mijn leven kwam ik al een aantal mensen tegen die me terug op mijn eigen pad brachten. Gewoon door wie ze zijn, door naar me te kijken /luisteren naar wie ik ben en door hun grote vakkennis. Sabina is zo iemand.
  Al vanaf de eerste keer dat ik in het Levenshuis kwam, voelde ik dat het klopte. Ze nam ruim de tijd voor me en voor de dingen waarmee ik zat, ze hield me met beide voeten op de grond en ze vond niets raar of ongewoon. Ik mocht zijn wie ik ben. Dat heeft me geleerd om voor mezelf te zorgen, iets wat ik eerst helemaal niet deed of kon. Het is nu een tijd geleden dat ik er ben geweest, maar nog steeds voel ik elke dag, dat de sessies bij Sabina me heel goed hebben gedaan en dat ik nu redelijk in staat ben om zelf iets van mijn leven te maken. Ik ben Sabina er heel dankbaar voor.

  Liefs, H.

 • Lieve Sabina,
  Ik vroeg mij af wat ik te verwachten had toen ik een afspraak met je had gemaakt. De ontvangst was alleszins hartelijk, vriendelijk en zeker niet opdringerig.
  Ik werd verwent, er werd naar mij geluisterd en je hebt mij toch wat op de juiste weg gezet.
  Er zijn reeds dingen die mij duidelijk zijn geworden en die ik een plaats heb gegeven.
  Ik wil zeker nog eens afspreken.

 • beste Sabina,

  Ik ben super gelukkig dat ik u heb leren kennen.
  ik heb het een hele tijd moeilijk gehad met mezelf ,
  mijn hoofd was één chaos, maar sinds ik u heb leren kennen is het al stukken beter met mij.
  ik heb alle vertrouwen in jou

  BEDANKT VOOR ALLES
  XXX marion

 • Sabina,

  Toen in 2007 mijn wereld instorte,was ik op zoek naar antwoorden over het waarom,ik was jaren zeer succesvol geweest en op enkele maanden alles verloren wat mij dierbaar was.
  Echtscheiding, pillenverslaving,ongeval om maar enkele te noemen.
  Alleen en gebroken zocht ik naar alle mogelijke hulp om rust en inzicht te krijgen,op verlof gaan,kaartleggers,hulpverleners alles heb ik gehad, tot op een zekere beurs in bazel ik je voor de eerste keer zag.
  Zonder tekst of uitleg wist je precies wie en wat ik was,en bovendien je straalde je een ongekende rust uit.
  Aangezien ik heel gevoelig ben voor omgevingsspanning een echte verademing.
  Na de eerste ontmoeting ben ik bij je langsgeweest,je gaf me wat niemand tot hiertoe gelukt was,RUST.
  Telkens ik van een sesie terug kwam was ik kalm en sliep ik als een roos,wat me al 3 maand niet meer gelukt was.
  Bij jou heb ik ook leren accepteren.
  Ik ben jou oprecht zeer dankbaar voor wat je voor mij gedaan hebt.
  grts
  P

 • De juiste ontmoeting op het juiste ogenblik,
  soms pijnlijk confronterend, maar vol liefde…
  een warme plaats waar tranen oprecht vrij kunnen vloeien…
  een stukje dichter bij jezelf…

  Dankjewel Sabina voor dit alles,
  dikke zoen!

  Maaike

 • Beste Sabina,

  Oververmoeid kwam ik met mijn 1-jarige baby bij jou terecht. Reflux, darmklachten, constante snotneuzen en voedingsintoleranties speelden haar serieus parten. Slapeloze nachten en een humeurige dochter (en mama) waren het gevolg.
  Ik wist mezelf geen raad meer. Ik wou haar helpen maar wist niet meer hoe. Het enige wat ik wel wist dat ik haar wou helpen met respect voor persoontje, zonder haar karakter te willen veranderen.
  En toen kwam ik per ongeluk op je site terecht en ik wist dat dit geen toeval kon zijn.
  En zo kwam ik bij jou. Het was zoals het hoorde te zijn. Je straalt rust, vertrouwen uit. Je gaat zo liefdevol en zacht met haar (en mij) om.
  Alles was bespreekbaar, zonder oordelen luisterde je en we vonden samen oplossingen MET respect voor mijn meisje zoals ze is.
  Je dringt niets op maar biedt aan en zo kwam ik ook zelf tot oplossingen.
  De relfux, darmklachten en meeste voedselintoleranties zijn opgelost en de nachten gaan veel beter.
  En vooral…ik heb nu een fantastisch lieve, vrolijke, speelse, gekke en koppige prinses.

  dank u wel van ons allemaal en een dikke knuffel!!!!

 • LIEVE SABINA,
  Ik zou je graag nog eens extra willen bedanken.
  En hopelijk ook andere mensen te kunnen overtuigen om hen volledig aan jouw over te geven en je te vertrouwen tot in het diepste van hun ziel.

  Hoe je het doet, het is me een raadsel. In het begin weet je nooit wat je te wachten staat. Zoals elke stap in ons leven. We weten nooit wat er gaat komen. Goede of minder goede dingen, we maken ze allemaal mee. Iedereen beleeft en verwerkt dit op zijn eigen manier. Soms zijn er gebeurtenissen in ons leven waar we niet goed mee om kunnen. Of die eens heel veel verdriet doen of ons verschrikkelijk kwaad maken. En toch staan we machteloos.

  Dan vragen we ons af, hoe gaan we hier mee om, wat kunnen we doen wat voor ons zelf of voor andere het beste is. 1 ding heb ik door de jaren heen al enorm geleerd, denk 1st aan jezelf dan aan anderen. Als je jezelf zelf niet goed voelt dan is het heel moeilijk om iemand anders te helpen, er te zijn voor iemand of om iemand te volle gelukkig te maken. De boodschap is dus! Begin 1st bij jezelf! Anders kroppen we alles op en zeggen we het gaat wel, het doet me niets, en we gaan verder met ons leven… Dat denken we. Maar al wat er in ons onderbewust zijn afspeelt daar staan we niet bij stil.

  Hoe we ons echt voelen, wat we echt denken en wat we echt zelf willen. Is voor velen een raadsel. Ook al denken we van niet.
  Jij gaat zo zachtaardig met alles om, vol begrip voor iedere emotie. Je zal nooit iets meer proberen los te krijgen. Je geeft ons een aan wijzig, heel subtiel. Zodat we voor ons zelf de tijd krijgen om het terug boven te halen. Iets wat misschien al jaren geleden is. Maar dat je pas op die moment terug beseft hoe belangrijk dit in je leven geweest is om je te maken zoals je nu bent, denkt en met de dingen omgaat.

  Zo kunnen we 1st voor ons zelf beseffen wat er toen allemaal gebeurt is, en wat dat toen met ons gedaan heeft. Als we er zelf klaar voor zijn om dit aan jouw toe te vertrouwen ben je één en al oor, pure rust en begrip. Elke vraag die we jouw stellen of verhaal dat we vertellen. Is keer op keer een opluchting dat we dankzij jou de moed hebben gevonden om dit te vragen, te vertellen. Want we weten met een gerust hart door dit aan jouw toe te vertrouwen dat we dit op ons eigen tempo gaan kunnen verwerken. En het een plaats gaan kunnen geven. Soms zijn er kleine dingen die boven komen waar we totaal geen weet meer van hadden. En die kleine dingen helpen ons soms om die andere dingen beter te begrijpen. En te verwerken.

  Zo krijgen we eindelijk terug rust in ons leven, zelfvertrouwen en heel veel moed om er terug tegen aan te gaan. Je bent een enorme steun en toevertrouw. Zelf een uitlaatklep! Ons eens goed boos maken of eens goed uithuilen, wat misschien al heel lang geleden was. En wat zo een deugt kan doen. Iedereen uit zijn emoties ook op een andere manier. Ik ben bv bijna altijd goedlachs, vrolijk en alles is altijd goed en komt wel goed. Naar de buiten wereld toe. De mensen die dag dagelijks met me omgaan kennen mijn grillen en mijn gesnauw. Waarom? Geen flauw idee, het is er gewoon. Op de verkeerde mensen wel is waar. Maar vanbinnen wat er echt in me omgaat was ik al jaren kwijt. Een zeer groot vraagteken. Sommige mensen zijn enorm boos en dat valt ook in veel dingen te merken wat ze doen en hoe ze reageren. Het maakt niet uit wie we zijn hoe we zijn we kunnen met alles bij jouw terecht. En jij brengt terug klaarheid in de dingen. Licht in ons leven. Al 5jaar moest ik me zelf uit bed slepen, altijd te laat uit bed en te laat op het werk. Ik ben nog maar 4 keer bij jouw geweest, en ik ben sinds 2weken elke morgen klaar wakker zelfs VOOR de wekker afgaat. Geen ochtend humeur meer. Gelukkig en vrolijk, oprecht! Ik voel me 100x beter. Lichter luchtiger die rare druk is weg. Ook de fysieke klachten zijn veel minder. Zelf bijna zo goed als over! Wat een mens natuurlijk ook een stuk meer adem ruimte geeft!

  Ik heb terug tonnen energie! (wat ik vroeger altijd had) de zin in het leven is er weer.
  Bij deze nog eens een enorme dank je wel!!
  En zoals je het zelf zegt een investering in jezelf. Het is het echt waard!
  Een hele dikke knuffel.

 • Wat een mooie website, wanneer je alles hebt gelezen, ben je tot rust gekomen, ga zo door Sabina…
  Nog veel succes, vanwege je vroegere collega op R5 ,Christ’l.

 • Het levenshuis dat is thuiskomen, “thuiskomen in de hemel”.
  Wat is het zalig dat iemand zoveel tijd maakt – speciaal voor jou. De ruimte, de ontvangst is zo uitnodigend en heel vrijblijvend, hier kan ik veilig mezelf zijn,hier wordt ik gewaardeerd, ben ik geliefd, hier mag ik “zijn”, durf ik ‘zijn’. Hier voel ik onvoorwaardelijke liefde. Het body-mindwork is echt uniek ! Verbijsterend ook hoe het een warme zalige warme gloed nalaat, nog lang nadat je vertrokken bent ! Ik draag vandaag nog es mijn grijze kleedje – omdat het, na gisteren nog zo doordrongen is van de geur van het levenshuis, de geur die de energie weergeeft van het levenshuis en zoveel meer. zo kan ik ‘gisteren’ nog wat langer meedragen, koesteren tot het volgende contact….

  Dankjewel, lieve Sabina.

  Heel warme knuffel,

  Kristien

 • Sabina,

  bedankt voor alles wat je tot op vandaag al voor me hebt betekend. Het Levenshuis is het beste wat me kon overkomen.

  Toen ik jou de eerste maal ontmoette, was ik één en al verwarring, helemaal in twijfel over mijn relatie, mezelf, het leven… Maar zodra ik in het Levenshuis binnenstapte, viel er een enorme rust op mij. Het is echt een plek waar de tijd even stil staat, een plek die vertrouwen, warmte en liefde uitstraalt. Heel emotioneel en confronterend was het wel, vooral die eerste sessie.

  Ik heb nog een hele weg af te leggen, maar ben blij dat mijn ogen geopend zijn en ik weer veel meer vanuit mijn gevoel kan leven. Ik voel me sterker dan ooit, en heb ik eens een dipje, dan kom ik er veel sneller weer bovenop. Want ik heb vertrouwen in mezelf en durf meer en meer ook vertrouwen te hebben in het leven en de stroom te volgen.

  Ik vind het heel knap dat jij met zoveel toewijding en liefde anderen kan en wil helpen! Bedankt!

 • Lieve Sabina,
  de body mind therapie helpt mij enorm! Ik was héél depressief toen ik bij jou terechtkwam. Nu is dit steeds minder aan het worden.
  Ik voel me bij jou op mijn gemak, niets moet, alles kan. Dat helpt mij enorm om mezelf meer en meer te openen en stilletjes aan schil voor schil van mijn ui af te pellen.
  Bedankt voor alles wat je tot nu toe al voor mij en met mij gedaan heb. Hierdoor ben ik een ander mens geworden!

 • Ga proberen mijn ervaring op te schrijven,was al 20jaar in behandeling bij gewone therapeuten maar nooit kwam ik over een bepaald punt heen en ben ik er nooit over geraakt, nu doe ik sinds een twee maand de body mind therapie en heeft al meer losgemaakt dan ervoor. ik voel er me op mijn gemak en dat gebeurt niet zo vlug en dat ze tijd neemt en niet veroordeeld wat ik denk doet me vertrouwen krijgen.gewoon een aanrader
  bedankt sabine

 • Hey Sabina

  Hier ook een dankwoordje van mij voor wat je voor mij al hebt gedaan en ongetwijfeld nog gaat doen.

  Al jaren probeer ik via ‘klassieke’ gesprekstherapie uit persoonlijke problemen te geraken (depressie, emotionele problemen, opgekropte frustraties, onverwerkte trauma’s). Dat is een traag proces, maar heeft me wel al ver gebracht.

  Het ‘nadeel’ aan gesprekstherapie alleen is dat het wel je hoofd verandert, maar niet de knopen in je lichaam ontwart: weet je nog die 1ste keer dat ik bij je kwam en al mijn energie in mijn hoofd zat? 

  Door jouw drukpuntmassage is die energie verdeeld geraakt over mijn hele lichaam. 

  Na elke sessie is mijn lichaam en ook mijn geest meer ontspannen en in evenwicht en heb ik meer energie dan voorheen. 

  De meditatie-cd’s vind ik ook heel boeiend en het lukt me ondertussen al veel beter om de dingen te visualiseren die erop gezegd worden.

  Daarnaast ben jij een prima luisteraarster en raadgeefster.

  Jouw therapie is voor mij de perfecte aanvulling op de gesprekstherapie en heeft mijn genezingsproces in een stroomversnelling gebracht.

  De mentale klik die je gisteren bij me hebt losgemaakt, maakt dat ik weer met volle moed en overtuiging aan de nieuwe uitdagingen in mijn leven kan beginnen.

  Daarvoor een warm dankjewel en een dikke zoen voor jou.

 • Sabina, 

  Bedankt om de deur voor me open te houden. Het is moeilijk om die eerste stap te zetten, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Volhouden is nog moeilijker, maar je zorgt ervoor dat ik er toch een goed gevoel aan over hou, ondanks alle gevoelens die naar boven komen. 

  Je bent één van de weiningen die nog tijd maakt en niets pusht. Het is een andere wereld, waar alles mag, maar niets moet.

  Bedankt Sabina en tot binnenkort

 • Sabina,

  Ik vond het knap hoe jij door middel van eenvoudige oefeningen ons innerlijke kind hebt naar boven laten komen in de afgelopen sessies in het Levens huis. Eveneens heb je ons voldoende vertrouwen gegeven om in groep deze oefeningen/meditatie uit te voeren.

  Bedankt,

  Guy

 • Sabina,ik vond het vrijdag wel echt pakkend,heb daarna er nog een hele tijd bij stilgestaan,hoe Magda haar levensweg bewandelde, op dat moment zag ik nog niet hoe moeilijk het moet geweest zijn voor haar om dat te doen, k vond het ook wel emotioneel,maar nadien vond ik dat niet meer zo evident om te doen,en ik zei wel ik wil dat ook eens meemaken, maar ik zou dat op voorhand voor mezelf eerst willen doen, misschien te pijnlijk,weet het nie goed, er komen wel veel emoties los ,daar in de magische cirkel.Bedankt,lieve groetjes.

 • Hey Sabina, 

  ik vind het moeilijk om neer te schrijven, maar ga het toch proberen! 

  Bedankt om zoveel tijd voor me te nemen, te luisteren, al mijn vragen te beantwoorden. Om het in mijn hoofd mee te ordenen, ik krijg nu inzichten die ik daarvoor niet had. 

  Ik begin me rustiger te voelen, vrijer en geniet meer van de kleine dingen!! Allemaal heel positieve en belangrijke dingen voor me. 

  Bedankt dat je die dingen bijbrengt, me terug op “mijn poten”zet, heb het een periode moeilijk gehad, maar ik begin me terug sterker en sterker te voelen!! 

  Het is fijn dat er zo naar je geluisterd en in je geloofd word!! Merciekes xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *